הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים בקערה 2 כפיות שמרים ו2 כפיות סוכר, .
מוסיפים כוס מים פושרים ומניחים לתסוס 5 דקות..
אחרי שתסס מוסיפים 1.5 כוס קמח ומתחילים לערבב. .
מוסיפים מלח, וממשיכים לעבד, .
אחרי שהבצק כמעט מוכן מוסיפים חצי כוס שמן. .
מעבדים ונותנים 20 דקות מנוחה. שקשוקה: .
חותכים 2 גמבות 2 עגבניות וכמה שיני שום שרוצים, .
מחממים שמן מניחים פלפל חריף ואת שאר הירקות ומטגנים עד שהכל נהיה רך, .
מוסיפים כף פפריקה (אני הוספתי גם רסק עגבניות) ומערבבים, .
מוסיפים מלח פלפל שחור וכמון, .
נותנים בישול של עוד כמה דקות. .
מעבירים את הרוטב לתבנית, .
מסדרים ביצים, ומעל שוטחים את הבצק, .
מורחים ביצה ושומשום ןאופים בחום של כמעט 200 מעלות כ 20 דקות. .
בתיאבון! .