ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
.חצי קילו פחות חצי כוס קמח
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לשים בקערה קטנה שמרים וסוכר וחצי מים חמימים לערבב היטב ולחכות 10 דקות.
-
1
להכניס למיקסר את תערובת השמרים וחמאה וביצה ולערבב.
-
2
ואז להוסיף קמח ואת כל שאר המרכיבים לערבב עד לקבלת בצק מעט דביק.
-
3
להוציא את הבצק לשמן אותו מכל כיוון ולתת התפחה של 30/40 דקות.
-
4
לקחת את הבצק לחתוך 9 עיגולים לגלגל יפה ולשים בתבנית.
-
5
הרוטב: להמיס את החמאה עם שמן הזית והשום ופיטרוזילה עד שככל נהיה מעורבב טוב.
-
6
למרוח את הרוטב מעל העיגולים בלי להוריד את הנפח...
-
7
להתפיח עוד 20 דקות ולהכניס לתנור ל180 עד שנהיה זהוב יפה.
-
8
שיוצא מהתנור למרוח שוה מהרוטב של השמן ומעל לזרות מלח.
-
9
בתאבון👍😋😋😋.
0
לשים בקערה קטנה שמרים וסוכר וחצי מים חמימים לערבב היטב ולחכות 10 דקות.
1
להכניס למיקסר את תערובת השמרים וחמאה וביצה ולערבב.
2
ואז להוסיף קמח ואת כל שאר המרכיבים לערבב עד לקבלת בצק מעט דביק.
3
להוציא את הבצק לשמן אותו מכל כיוון ולתת התפחה של 30/40 דקות.
4
לקחת את הבצק לחתוך 9 עיגולים לגלגל יפה ולשים בתבנית.
5
הרוטב: להמיס את החמאה עם שמן הזית והשום ופיטרוזילה עד שככל נהיה מעורבב טוב.
6
למרוח את הרוטב מעל העיגולים בלי להוריד את הנפח...
7
להתפיח עוד 20 דקות ולהכניס לתנור ל180 עד שנהיה זהוב יפה.
8
שיוצא מהתנור למרוח שוה מהרוטב של השמן ומעל לזרות מלח.
9
בתאבון👍😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים