ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו קמח לבן או כוסמין לבן מנופה
-
-
-
-
-
-
2 כפות סובין חיטה או סובין שיבולת שועל
-
ניתן לתבל את הבצק עם כף גדושה עלי טימין .
-
1. עגבניות מרוסקות מתובלות בפלפל צ'ילי קצוץ, מלח , כפית שום כתוש, פפריקה חריפה ומעט שמן זית.
-
2. רוטב פסטו שמכינים בבית מעלי בזיליקום , אגוזים , מלח , שמן זית , שום.
-
3. זעתר מעורב עם שמן זית בנדיבות .
אופן ההכנה
-
0
לשים את כל חומרי הבצק מלבד סובין החיטה לבצק אחיד כ 8 דקות לישה במיקסר או בידיים. .
-
1
מוסיפים את סובין החיטה . .
-
2
משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק, מכסים בניילון נצמד או במגבת .
-
3
ומתפיחים פעמיים. .
-
4
מחממים תנור ל200 מעלות . .
-
5
משמנים או מקמחים משטח עבודה , יוצרים כדורים ומניחים . .
-
6
מרדדים כל כדור לאורך לקבלת צורת הפוקאצ'ה , מטביעים עם האצבעות שקעים בבצק ומורחים ברוטב הרצוי. .
-
7
אופים עד להזהבה קלה על אבן שמוט לקבלת תחתית פריכה או על תבנית מחוררת ייעודית לפיצה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
0
לשים את כל חומרי הבצק מלבד סובין החיטה לבצק אחיד כ 8 דקות לישה במיקסר או בידיים. .
1
מוסיפים את סובין החיטה . .
2
משמנים קערה ומעבירים אליה את הבצק, מכסים בניילון נצמד או במגבת .
3
ומתפיחים פעמיים. .
4
מחממים תנור ל200 מעלות . .
5
משמנים או מקמחים משטח עבודה , יוצרים כדורים ומניחים . .
6
מרדדים כל כדור לאורך לקבלת צורת הפוקאצ'ה , מטביעים עם האצבעות שקעים בבצק ומורחים ברוטב הרצוי. .
7
אופים עד להזהבה קלה על אבן שמוט לקבלת תחתית פריכה או על תבנית מחוררת ייעודית לפיצה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים