בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את 2 סוגי הקמח מוסיפים מלח וסוכר ומערבבים מוסיפים את השמרים ומערבבים מוסיפים בהדרגה מים חמים וממשיכים ללוש כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד. הבצק דביק מאד..
2
משמנים משטח עבודה לשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור, שמים להתפחה עד להגדלת הנפח..
3
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, משמנים משטח עבודה מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מעגלים לכדור שמים בתבנית ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
4
חורצים בסכין ואופים בחום של 180 מעלות כ-35 דקות..
1
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את 2 סוגי הקמח מוסיפים מלח וסוכר ומערבבים מוסיפים את השמרים ומערבבים מוסיפים בהדרגה מים חמים וממשיכים ללוש כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד. הבצק דביק מאד..
2
משמנים משטח עבודה לשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור, שמים להתפחה עד להגדלת הנפח..
3
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, משמנים משטח עבודה מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מעגלים לכדור שמים בתבנית ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..