לןגן

לחם מקמח שיפון מלא

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/10/2020 | 20:41
לחם מקמח שיפון מלא

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את 2 סוגי הקמח מוסיפים מלח וסוכר ומערבבים מוסיפים את השמרים ומערבבים מוסיפים בהדרגה מים חמים וממשיכים ללוש כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד. הבצק דביק מאד.

  2. משמנים משטח עבודה לשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור, שמים להתפחה עד להגדלת הנפח.

  3. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה, משמנים משטח עבודה מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מעגלים לכדור שמים בתבנית ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח.

  4. חורצים בסכין ואופים בחום של 180 מעלות כ-35 דקות.