ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים
-
-
לשים בצד עד שיכפיל את הכמות
-
אופן ההכנה
-
0
מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים.
-
1
וללוש בערך שמונה דקות.
-
2
לשים בצד עד שיכפיל את הכמות.
-
3
ללוש שוב ולתת שוב התפחה.
-
4
אחר-כך ליצור עיגולים ומנם ליצור לחמניה.
-
5
למרוח ביצה ולתתחמש דקות התפחה.
-
6
שוב למרוח ביצה ולשים אם רוצים שומשום או זעתר או כל דבר אחר.
-
7
180 מעלות 20/25 דקות.
0
מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים.
1
וללוש בערך שמונה דקות.
2
לשים בצד עד שיכפיל את הכמות.
3
ללוש שוב ולתת שוב התפחה.
4
אחר-כך ליצור עיגולים ומנם ליצור לחמניה.
5
למרוח ביצה ולתתחמש דקות התפחה.
6
שוב למרוח ביצה ולשים אם רוצים שומשום או זעתר או כל דבר אחר.
7
180 מעלות 20/25 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים