אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

361
צפיות

לחמניות שבלול וזעתר

המתכון של
לחמניות  שבלול וזעתר

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו קמח
  • כף מלח
  • שלוש כפות סוכר
  • כף שמרים
  • חצי כוס שמן
  • כוס ורבע מיים חמימים
  • במיקסר שמים את הקמח
  • .מלח.סוכר.שמרים
  • מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים
  • וללוש בערך שמונה דקות
  • לשים בצד עד שיכפיל את הכמות
  • ללוש שוב ולתת שוב התפחה
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים.


  • 1

    וללוש בערך שמונה דקות.


  • 2

    לשים בצד עד שיכפיל את הכמות.


  • 3

    ללוש שוב ולתת שוב התפחה.


  • 4

    אחר-כך ליצור עיגולים ומנם ליצור לחמניה.


  • 5

    למרוח ביצה ולתתחמש דקות התפחה.


  • 6

    שוב למרוח ביצה ולשים אם רוצים שומשום או זעתר או כל דבר אחר.


  • 7

    180 מעלות 20/25 דקות.


0

מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים.


1

וללוש בערך שמונה דקות.


2

לשים בצד עד שיכפיל את הכמות.


3

ללוש שוב ולתת שוב התפחה.


4

אחר-כך ליצור עיגולים ומנם ליצור לחמניה.


5

למרוח ביצה ולתתחמש דקות התפחה.


6

שוב למרוח ביצה ולשים אם רוצים שומשום או זעתר או כל דבר אחר.


7

180 מעלות 20/25 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים