לןגן

לחמניות שבלול וזעתר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 15:55
לחמניות  שבלול וזעתר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים ואז מוסיפים את השמן.ואת המיים

  2. וללוש בערך שמונה דקות

  3. לשים בצד עד שיכפיל את הכמות

  4. ללוש שוב ולתת שוב התפחה

  5. אחר-כך ליצור עיגולים ומנם ליצור לחמניה

  6. למרוח ביצה ולתתחמש דקות התפחה

  7. שוב למרוח ביצה ולשים אם רוצים שומשום או זעתר או כל דבר אחר

  8. 180 מעלות 20/25 דקות