ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
למריחה: חלמון מעורבב עם סילאן ולפזר שומשום
-
לסירופ: חצי כוס מים רותחים , כף דבש , חצי כוס סוכר ולימון סחוט
אופן ההכנה
-
0
בתחתית המיקסר עם וו לישה לשים כפית מלח.
-
1
להוסיף קמח מנופה סוכר ושמרים ולהתחיל לערבב.
-
2
להוסיף ביצה ושמן ולהתחיל להוסיף מים .
-
3
עד שהבצק הופך להיות גמיש אבל לא דביק .
-
4
הבצק צריך להתנתק מדפנות המיקסר אבל להישאר דביק רק בתחתית המיקסר.
-
5
להתפיח פעם ראשונה שעה.
-
6
לחתוך את הבצק לשלושה כדורים וליצור חלות .
-
7
למרוח חלמון מעורבב עם מעט סילאן ולפזר שומשום ולהתפיח עוד 25 דקות .
-
8
לאפות בתנור שחומם מראש על 180•.
-
9
להרתיח על הגז את המצרכים לסירופ ולהניח בצד להתקרר לגמרי.
-
10
בעזרת מברשת סיליקון להבריש את החלות בסירופ .
-
11
בתאבון!.
0
בתחתית המיקסר עם וו לישה לשים כפית מלח.
1
להוסיף קמח מנופה סוכר ושמרים ולהתחיל לערבב.
2
להוסיף ביצה ושמן ולהתחיל להוסיף מים .
3
עד שהבצק הופך להיות גמיש אבל לא דביק .
4
הבצק צריך להתנתק מדפנות המיקסר אבל להישאר דביק רק בתחתית המיקסר.
5
להתפיח פעם ראשונה שעה.
6
לחתוך את הבצק לשלושה כדורים וליצור חלות .
7
למרוח חלמון מעורבב עם מעט סילאן ולפזר שומשום ולהתפיח עוד 25 דקות .
8
לאפות בתנור שחומם מראש על 180•.
9
להרתיח על הגז את המצרכים לסירופ ולהניח בצד להתקרר לגמרי.
10
בעזרת מברשת סיליקון להבריש את החלות בסירופ .
11
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים