אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 4-5 כפות סוכר
  • 6 כפות שמן
  • כף מלח
  • 2.5-3 כוסות מי סלק
  • ביצה למריחה שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש קמח סוכר ושמרים להוסיף כוס מי סלק.


  • 2

    לערבל ולהוסיף עוד חצי כוס ואת השמן ואת יתרת המים בהדאגה ולבסוף את המלח. ללוש כ 8 דק..


  • 3

    להתפיח כשעה. לאחר ההתפחה לקרוץ כדורים לרדד וליצור חלות או לחמניות..


  • 4

    להתפיח להפלת נפח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 25 דק תלוי בתנור..


  • 5

    תהנו הילה💟.


  • 6

    חשוב להשתמש במי סלק נקיים. לאחר שהסלקים בושלו לקלף אותם ולהניח בקערה עם מים . במים האלה להשתמש לאפיה..


1

ללוש קמח סוכר ושמרים להוסיף כוס מי סלק.


2

לערבל ולהוסיף עוד חצי כוס ואת השמן ואת יתרת המים בהדאגה ולבסוף את המלח. ללוש כ 8 דק..


3

להתפיח כשעה. לאחר ההתפחה לקרוץ כדורים לרדד וליצור חלות או לחמניות..


4

להתפיח להפלת נפח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 25 דק תלוי בתנור..


5

תהנו הילה💟.


6

חשוב להשתמש במי סלק נקיים. לאחר שהסלקים בושלו לקלף אותם ולהניח בקערה עם מים . במים האלה להשתמש לאפיה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים