לןגן

חלת שבת בורוד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 22/08/2020 | 11:19
חלת שבת בורוד

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש קמח סוכר ושמרים להוסיף כוס מי סלק

  2. לערבל ולהוסיף עוד חצי כוס ואת השמן ואת יתרת המים בהדאגה ולבסוף את המלח. ללוש כ 8 דק.

  3. להתפיח כשעה. לאחר ההתפחה לקרוץ כדורים לרדד וליצור חלות או לחמניות.

  4. להתפיח להפלת נפח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 25 דק תלוי בתנור.

  5. תהנו הילה💟

  6. חשוב להשתמש במי סלק נקיים. לאחר שהסלקים בושלו לקלף אותם ולהניח בקערה עם מים . במים האלה להשתמש לאפיה.