קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ללוש קמח סוכר ושמרים להוסיף כוס מי סלק
לערבל ולהוסיף עוד חצי כוס ואת השמן ואת יתרת המים בהדאגה ולבסוף את המלח. ללוש כ 8 דק.
להתפיח כשעה. לאחר ההתפחה לקרוץ כדורים לרדד וליצור חלות או לחמניות.
להתפיח להפלת נפח ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 25 דק תלוי בתנור.
תהנו הילה💟
חשוב להשתמש במי סלק נקיים. לאחר שהסלקים בושלו לקלף אותם ולהניח בקערה עם מים . במים האלה להשתמש לאפיה.