אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,027
צפיות

פיתה זעתר ושמן זית

המתכון של
פיתה זעתר ושמן זית

בצק קל להכנה... טעים ורך מאוד...

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כוסות מים פושרים
  • כף מלח
  • לזיגוג
  • 5 כפות זעתר
  • חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק:.


  • 2

    לערבב כל המרכיבים חוץ מהמלח, לאחר איחוד התערובת להוסיף מלח, להתפיח כשעה.


  • 3

    לחלק את הבצק ל12 עיגולים שווים.


  • 4

    לרדד כל עיגול לפיתה, להניח בתבנית עם נייר אפייה.


  • 5

    למרוח מהזיגוג, לתת לבצק לנוח ולתפוח ל-20 דקות.


  • 6

    לאפות בחום 180 מעלות(אפשר גם במחבת) .


  • 7

    אפשר להכין גם רק חצי קילו ל-6 פיתות.


1

לבצק:.


2

לערבב כל המרכיבים חוץ מהמלח, לאחר איחוד התערובת להוסיף מלח, להתפיח כשעה.


3

לחלק את הבצק ל12 עיגולים שווים.


4

לרדד כל עיגול לפיתה, להניח בתבנית עם נייר אפייה.


5

למרוח מהזיגוג, לתת לבצק לנוח ולתפוח ל-20 דקות.


6

לאפות בחום 180 מעלות(אפשר גם במחבת) .


7

אפשר להכין גם רק חצי קילו ל-6 פיתות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים