לןגן

פיתה זעתר ושמן זית

מאת: מרים טויזר, פורסם: 27/05/2020 | 17:34
פיתה זעתר ושמן זית

תקציר המתכון: בצק קל להכנה... טעים ורך מאוד...

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לזיגוג

אופן הכנה

  1. לבצק:

  2. לערבב כל המרכיבים חוץ מהמלח, לאחר איחוד התערובת להוסיף מלח, להתפיח כשעה

  3. לחלק את הבצק ל12 עיגולים שווים

  4. לרדד כל עיגול לפיתה, להניח בתבנית עם נייר אפייה

  5. למרוח מהזיגוג, לתת לבצק לנוח ולתפוח ל-20 דקות

  6. לאפות בחום 180 מעלות(אפשר גם במחבת)

  7. אפשר להכין גם רק חצי קילו ל-6 פיתות