הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה: שמרים, 1 כוס מים, סוכר-להמתין 15 דקות.
במיקסר: להוסיף שאר מרכיבים. (מלח תמיד בסוף הלישה).
להתפיח חצי שעה, ללוש ושוב התפחה.
בתבנית: לחלק ל16 עיגולים -שיתפחו כ10 דקות.
לגלגל כמו רולדה,להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהתפיח עוד חצי שעה.
לחמם תנור על 200 מעלות גריל.
למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בגריל 10-15 דקות עד להזהבה ואז לשנות למצב תנור רגיל(טורבו) רק ל2 דקות.
בהצלחה.
לשאלות אפשר לפנות למייל twizermiri55@gmail.com.