להכנה. מעבירים למיקסר כל המרכבים למעט המלח שאותו נוסיף בסוף הלישה. הבצק דביק וזה בסדר .
2
משמנים ולשים אותן כמה שניות. הבצק מסתדר. תופח במהירות פחות משעה. שוב לשים בידיים משומנות. כמה שניות. ומניחים להתפחה של 1/2 שעה. ואחר יוצרים צורות. שוב מתפיחים. מריחה של ביצה מקושקשת ופיזור שומשום. לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. להזהבה יפה .
3
לעזעזעל הקורונה .
4
שבת שלום .
1
להכנה. מעבירים למיקסר כל המרכבים למעט המלח שאותו נוסיף בסוף הלישה. הבצק דביק וזה בסדר .
2
משמנים ולשים אותן כמה שניות. הבצק מסתדר. תופח במהירות פחות משעה. שוב לשים בידיים משומנות. כמה שניות. ומניחים להתפחה של 1/2 שעה. ואחר יוצרים צורות. שוב מתפיחים. מריחה של ביצה מקושקשת ופיזור שומשום. לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. להזהבה יפה .