אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • כף מלח
  • חצי כוס שמן קנולה או זית
  • 2.5 כוסות מים חמימים לערך
  • ביצה ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת במיקסר קמח שמרים סוכר להוסיף כוס מים ללוש ולהוסיף שמן ומלח את יתרת המים בהדרגה. הבצק צריך להיות רך ונפרד מהדפנות.


  • 2

    ללוש כ8-10 דק.


  • 3

    להתפיח עד להכפלת הנפח.


  • 4

    ולקאוץ מהבצק כדורים .


  • 5

    לרדד וליצור רצועות לקליעת החלה שתרצו ליצור. .


  • 6

    להתפיח כ 15-20 דק .


  • 7

    ולמרוח בביצה ולפזר שומשום .לחמם תנור 180 מע ולאפות עד להזהבה/השחמה. כ 25-30 דק. תהנו הילה.


1

בקערת במיקסר קמח שמרים סוכר להוסיף כוס מים ללוש ולהוסיף שמן ומלח את יתרת המים בהדרגה. הבצק צריך להיות רך ונפרד מהדפנות.


2

ללוש כ8-10 דק.


3

להתפיח עד להכפלת הנפח.


4

ולקאוץ מהבצק כדורים .


5

לרדד וליצור רצועות לקליעת החלה שתרצו ליצור. .


6

להתפיח כ 15-20 דק .


7

ולמרוח בביצה ולפזר שומשום .לחמם תנור 180 מע ולאפות עד להזהבה/השחמה. כ 25-30 דק. תהנו הילה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים