אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,443
צפיות

לחמניות אווריריות

המתכון של
לחמניות אווריריות

לחמניות קלות וטעימות

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 50 ג' שמרים
  • 3 כוסות מים חמימים
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס סוכר
  • כפיות מלח
  • למריחה
  • חלמון
  • כפית מים
  • כפית שמן
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערת קמח ושמרים.


  • 2

    למתחילים לערבב .


  • 3

    אחר כך לשים מלח, סוכר ואת המים לאט לאט.


  • 4

    בסוף את השמן.


  • 5

    אם הבצק דביק אפשר להוסיף עוד קצת קמח.


  • 6

    אם הוא יבש להוסיף מים...


  • 7

    לחמם את התנור ולשים להתפחה.


  • 8

    אחר כך להוריד את הבצק ולחלק לעיגולים קטנים בגודל ביצה.


  • 9

    ושוב להתפיח.


  • 10

    לאחר ההתפחה למרוח את הביצה עם מים ושמן.


  • 11

    לאפות בחום 180 מעלות לא טורבו עד להזהבה.


1

שמים בקערת קמח ושמרים.


2

למתחילים לערבב .


3

אחר כך לשים מלח, סוכר ואת המים לאט לאט.


4

בסוף את השמן.


5

אם הבצק דביק אפשר להוסיף עוד קצת קמח.


6

אם הוא יבש להוסיף מים...


7

לחמם את התנור ולשים להתפחה.


8

אחר כך להוריד את הבצק ולחלק לעיגולים קטנים בגודל ביצה.


9

ושוב להתפיח.


10

לאחר ההתפחה למרוח את הביצה עם מים ושמן.


11

לאפות בחום 180 מעלות לא טורבו עד להזהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים