שמים בקערת מערבל עם וולישה את הקמח המנופה, השמרים והסוכר ומערבלים ערבול קצר. מוסיפים את יתר המרכיבים למעט המלח והאגוזים ומערבלים כ-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ודביק..
2
מוסיפים את המלח והאגוזים ומערבלים דקה נוספת..
3
משמים קערה גדולה במעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה המשומנת, מכסים בנילון נצמד ומניחים לתפיחה למשך שעה עד שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
4
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מעבדים אותו מעט בידיים ומחלקים אותו ל-15 לחמניות. אפשר גם לחלק ל-2 חלקים ולהכין לחמים ומניחים לתפיחה נוספת..
5
מחממים תנור ל-200 מעלות..
6
מתיזים על הלחמניות שמן זית ומפזרים מעל שבולת שועל וגרעיני חמניות..
7
אופים את הלחמניות 15 דקות מנמיכים את החום ל-180 וממשיכים לאות עוד כ-20-25 דקות..
1
שמים בקערת מערבל עם וולישה את הקמח המנופה, השמרים והסוכר ומערבלים ערבול קצר. מוסיפים את יתר המרכיבים למעט המלח והאגוזים ומערבלים כ-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ודביק..
2
מוסיפים את המלח והאגוזים ומערבלים דקה נוספת..
3
משמים קערה גדולה במעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה המשומנת, מכסים בנילון נצמד ומניחים לתפיחה למשך שעה עד שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
4
מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מעבדים אותו מעט בידיים ומחלקים אותו ל-15 לחמניות. אפשר גם לחלק ל-2 חלקים ולהכין לחמים ומניחים לתפיחה נוספת..
5
מחממים תנור ל-200 מעלות..
6
מתיזים על הלחמניות שמן זית ומפזרים מעל שבולת שועל וגרעיני חמניות..
7
אופים את הלחמניות 15 דקות מנמיכים את החום ל-180 וממשיכים לאות עוד כ-20-25 דקות..