בקערה שמים את הקמח מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים מוסיפים סוכר, מלח וביצה טרופה מערבבים עם כף מוסיפים את החלב החם מערבבים לקבלת בצק מוסיפים את החמאה הרכה ולשים לבצק רך וגמיש, מניחים לתפיחה כ-30 דקות או עד להגדלת הנפח..
2
פורסים את הגבינה לפרוסות בגודל אצבע..
3
בקערה שמים פטרוזיליה קצוצה וזעתר קצוץ מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים מוסיפים מלח, שום קצוץ, שמן ותבלינים ומערבבים לאיחוד החומרים..
4
לאחר שהבצק תפח מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה ומשטחים את הבצק לגודל התבנית..
5
מסמנים בסכין קווים לאורך ולרוחב ומורחים בביצה טרופה את הבצק, מפזרים מעל את מילוי בצורה אחידה ושמים לתפיחה למשך 20 דקות. תפח שמים את אצבעות הגבינה בחריצים של הקווים לאורך ולרוחב..
6
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהלחם מוכן..
7
לאחר שהבצק .
1
בקערה שמים את הקמח מוסיפים שמרים יבשים ומערבבים מוסיפים סוכר, מלח וביצה טרופה מערבבים עם כף מוסיפים את החלב החם מערבבים לקבלת בצק מוסיפים את החמאה הרכה ולשים לבצק רך וגמיש, מניחים לתפיחה כ-30 דקות או עד להגדלת הנפח..
2
פורסים את הגבינה לפרוסות בגודל אצבע..
3
בקערה שמים פטרוזיליה קצוצה וזעתר קצוץ מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים מוסיפים מלח, שום קצוץ, שמן ותבלינים ומערבבים לאיחוד החומרים..
4
לאחר שהבצק תפח מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה ומשטחים את הבצק לגודל התבנית..
5
מסמנים בסכין קווים לאורך ולרוחב ומורחים בביצה טרופה את הבצק, מפזרים מעל את מילוי בצורה אחידה ושמים לתפיחה למשך 20 דקות. תפח שמים את אצבעות הגבינה בחריצים של הקווים לאורך ולרוחב..
6
אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהלחם מוכן..