אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כוסות בערך מים פושרים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 חלמון
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • ציפוי שום
  • חצי כוס שמן זית
  • 2כפיות זעתר
  • 2 כפות אורגנו
  • 2 כפיות שום כתוש
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש הכל לבצק נעים לפחות 10 דקות .


  • 2

    להתפיח .


  • 3

    לעשות צורות .


  • 4

    אם רוצים למלא בגבינה וזיתים .


  • 5

    לרדד ולמלא בגבינצ׳ מגורדת להוסיף זיתים .


  • 6

    לסגור כלפי מעלה כמו שק.


  • 7

    להתפיח שוב לאחר שעשינו צורות.


  • 8

    למרוח בביצה טרופה .


  • 9

    למרוח. על שמן זית המתובל .


  • 10

    לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה.


  • 11

    כשזה יוצא למרוח שוב בשמן זית המתובל .


  • 12

    .


1

ללוש הכל לבצק נעים לפחות 10 דקות .


2

להתפיח .


3

לעשות צורות .


4

אם רוצים למלא בגבינה וזיתים .


5

לרדד ולמלא בגבינצ׳ מגורדת להוסיף זיתים .


6

לסגור כלפי מעלה כמו שק.


7

להתפיח שוב לאחר שעשינו צורות.


8

למרוח בביצה טרופה .


9

למרוח. על שמן זית המתובל .


10

לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה.


11

כשזה יוצא למרוח שוב בשמן זית המתובל .


12

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים