ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ללוש הכל לבצק נעים לפחות 10 דקות .
-
2
להתפיח .
-
3
לעשות צורות .
-
4
אם רוצים למלא בגבינה וזיתים .
-
5
לרדד ולמלא בגבינצ׳ מגורדת להוסיף זיתים .
-
6
לסגור כלפי מעלה כמו שק.
-
7
להתפיח שוב לאחר שעשינו צורות.
-
8
למרוח בביצה טרופה .
-
9
למרוח. על שמן זית המתובל .
-
10
לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה.
-
11
כשזה יוצא למרוח שוב בשמן זית המתובל .
-
12
.
1
ללוש הכל לבצק נעים לפחות 10 דקות .
2
להתפיח .
3
לעשות צורות .
4
אם רוצים למלא בגבינה וזיתים .
5
לרדד ולמלא בגבינצ׳ מגורדת להוסיף זיתים .
6
לסגור כלפי מעלה כמו שק.
7
להתפיח שוב לאחר שעשינו צורות.
8
למרוח בביצה טרופה .
9
למרוח. על שמן זית המתובל .
10
לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה.
11
כשזה יוצא למרוח שוב בשמן זית המתובל .
12
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים