לןגן

לחם שום

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 04/06/2019 | 23:53
לחם שום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל לבצק נעים לפחות 10 דקות

  2. להתפיח

  3. לעשות צורות

  4. אם רוצים למלא בגבינה וזיתים

  5. לרדד ולמלא בגבינצ׳ מגורדת להוסיף זיתים

  6. לסגור כלפי מעלה כמו שק

  7. להתפיח שוב לאחר שעשינו צורות

  8. למרוח בביצה טרופה

  9. למרוח. על שמן זית המתובל

  10. לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה

  11. כשזה יוצא למרוח שוב בשמן זית המתובל