הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים בהדרגה ואת המלח.
לשמן מלמעלה מעט את הבצק ולהתפיח תפיחה ראשונה.
ללוש שוב ולהתפיח תפיחה קצרה.
לחלק ל 4 .
כל חלק לפתוח לרדד על משטח משומן.
ולמרוח אותו במעט מרגרינה/נטורינה/חמאה- לגלגל לרולדה ..לחתוך עם סכין לפרו סות... אפשרי לשטח כל פרוסה לגלגל וליצור שבלול ..
להניח בסיר משומן אחד ליד השני..
לאפות בתנור שחומם מראש 180-190 מ' עד להשחמה יפה תהנו הילה.