אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • כף שטוחה מלח
  • 3 וקצת כוסות מים חמימים
  • חמאה /נטורינה
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים בהדרגה ואת המלח.


  • 2

    לשמן מלמעלה מעט את הבצק ולהתפיח תפיחה ראשונה.


  • 3

    ללוש שוב ולהתפיח תפיחה קצרה.


  • 4

    לחלק ל 4 .


  • 5

    כל חלק לפתוח לרדד על משטח משומן.


  • 6

    ולמרוח אותו במעט מרגרינה/נטורינה/חמאה- לגלגל לרולדה ..לחתוך עם סכין לפרו סות... אפשרי לשטח כל פרוסה לגלגל וליצור שבלול ..


  • 7

    להניח בסיר משומן אחד ליד השני..


  • 8

    לאפות בתנור שחומם מראש 180-190 מ' עד להשחמה יפה תהנו הילה.


1

ללוש קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים בהדרגה ואת המלח.


2

לשמן מלמעלה מעט את הבצק ולהתפיח תפיחה ראשונה.


3

ללוש שוב ולהתפיח תפיחה קצרה.


4

לחלק ל 4 .


5

כל חלק לפתוח לרדד על משטח משומן.


6

ולמרוח אותו במעט מרגרינה/נטורינה/חמאה- לגלגל לרולדה ..לחתוך עם סכין לפרו סות... אפשרי לשטח כל פרוסה לגלגל וליצור שבלול ..


7

להניח בסיר משומן אחד ליד השני..


8

לאפות בתנור שחומם מראש 180-190 מ' עד להשחמה יפה תהנו הילה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים