לןגן

קובנה לכבוד שבת

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 05/05/2019 | 02:17
קובנה לכבוד שבת

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש קמח, שמרים וסוכר. להוסיף מים בהדרגה ואת המלח

  2. לשמן מלמעלה מעט את הבצק ולהתפיח תפיחה ראשונה

  3. ללוש שוב ולהתפיח תפיחה קצרה

  4. לחלק ל 4

  5. כל חלק לפתוח לרדד על משטח משומן

  6. ולמרוח אותו במעט מרגרינה/נטורינה/חמאה- לגלגל לרולדה ..לחתוך עם סכין לפרו סות... אפשרי לשטח כל פרוסה לגלגל וליצור שבלול .

  7. להניח בסיר משומן אחד ליד השני.

  8. לאפות בתנור שחומם מראש 180-190 מ' עד להשחמה יפה תהנו הילה