ללוש את הקמח השמרים הסוכר ומחצית מהמים להוסיף שמן להמשיך ללוש להוסיף מלח ואת המים בהדרגה . הבצק צריך להיות רך, נעים ונפרד מהדפנות זמן לישה כ 10 דק.
2
להניח להתפחה של 40 דק או עד להכפלת הנפח..
3
לשמן את השיש ליצור כדורים . לפתוח/לרדד מעט וליצור צורות של לחמניות או חלות. להתפיח בתבנית עם נייר אפיה כ 20 דק. למרוח בביצה עם קורט מלח וקורט סוכר ולפזר מעל שומשום. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 30-25 דק . בתאבון!! -הילה.
1
ללוש את הקמח השמרים הסוכר ומחצית מהמים להוסיף שמן להמשיך ללוש להוסיף מלח ואת המים בהדרגה . הבצק צריך להיות רך, נעים ונפרד מהדפנות זמן לישה כ 10 דק.
2
להניח להתפחה של 40 דק או עד להכפלת הנפח..
3
לשמן את השיש ליצור כדורים . לפתוח/לרדד מעט וליצור צורות של לחמניות או חלות. להתפיח בתבנית עם נייר אפיה כ 20 דק. למרוח בביצה עם קורט מלח וקורט סוכר ולפזר מעל שומשום. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 30-25 דק . בתאבון!! -הילה.