לןגן

חלות ולחמניות רכות וטעימותתת

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 04/07/2015 | 15:23
חלות ולחמניות רכות וטעימותתת

תקציר המתכון: חלות ולחמניות רכות וטעימותתת

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הקמח השמרים הסוכר ומחצית מהמים להוסיף שמן להמשיך ללוש להוסיף מלח ואת המים בהדרגה . הבצק צריך להיות רך, נעים ונפרד מהדפנות זמן לישה כ 10 דק

  2. להניח להתפחה של 40 דק או עד להכפלת הנפח.

  3. לשמן את השיש ליצור כדורים . לפתוח/לרדד מעט וליצור צורות של לחמניות או חלות. להתפיח בתבנית עם נייר אפיה כ 20 דק. למרוח בביצה עם קורט מלח וקורט סוכר ולפזר מעל שומשום. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מע כ 30-25 דק . בתאבון!! -הילה