אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה (ניתן להשתמש גם בקמח כוסמין)
  • 2 כפות שמרים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • כפית מלח
  • ביצה למריחה
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל החומרים היבשים ללא המלח.


  • 2

    להוסיף את השמן והביצים .


  • 3

    בסוף להוסיף את המים בהדרגה.


  • 4

    אחרי שלשים את הבצק והוא נהיה יחסית אחיד ניתן להוסיף את המלח.


  • 5

    לתת לבצק לתפוח כשעה ולאחר שעה שהבצק הכפיל את עצמו ללוש אותו פעם נוספת ולתת לו לתפוח עוד חצי שעה.


  • 6

    לסיום להכין צורות, למרוח בביצה ולפזר שום שום. לאפות בתנור כחצי שעה, תלוי בתנור עד שהחלות מזהיבות..


1

לערבב את כל החומרים היבשים ללא המלח.


2

להוסיף את השמן והביצים .


3

בסוף להוסיף את המים בהדרגה.


4

אחרי שלשים את הבצק והוא נהיה יחסית אחיד ניתן להוסיף את המלח.


5

לתת לבצק לתפוח כשעה ולאחר שעה שהבצק הכפיל את עצמו ללוש אותו פעם נוספת ולתת לו לתפוח עוד חצי שעה.


6

לסיום להכין צורות, למרוח בביצה ולפזר שום שום. לאפות בתנור כחצי שעה, תלוי בתנור עד שהחלות מזהיבות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים