ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קילו קמח מנופה (ניתן להשתמש גם בקמח כוסמין)
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל החומרים היבשים ללא המלח.
-
2
להוסיף את השמן והביצים .
-
3
בסוף להוסיף את המים בהדרגה.
-
4
אחרי שלשים את הבצק והוא נהיה יחסית אחיד ניתן להוסיף את המלח.
-
5
לתת לבצק לתפוח כשעה ולאחר שעה שהבצק הכפיל את עצמו ללוש אותו פעם נוספת ולתת לו לתפוח עוד חצי שעה.
-
6
לסיום להכין צורות, למרוח בביצה ולפזר שום שום. לאפות בתנור כחצי שעה, תלוי בתנור עד שהחלות מזהיבות..
1
לערבב את כל החומרים היבשים ללא המלח.
2
להוסיף את השמן והביצים .
3
בסוף להוסיף את המים בהדרגה.
4
אחרי שלשים את הבצק והוא נהיה יחסית אחיד ניתן להוסיף את המלח.
5
לתת לבצק לתפוח כשעה ולאחר שעה שהבצק הכפיל את עצמו ללוש אותו פעם נוספת ולתת לו לתפוח עוד חצי שעה.
6
לסיום להכין צורות, למרוח בביצה ולפזר שום שום. לאפות בתנור כחצי שעה, תלוי בתנור עד שהחלות מזהיבות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים