לןגן

חלות מתוקות

מאת: Ayala Badash, פורסם: 14/01/2019 | 17:42
חלות מתוקות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים היבשים ללא המלח

  2. להוסיף את השמן והביצים

  3. בסוף להוסיף את המים בהדרגה

  4. אחרי שלשים את הבצק והוא נהיה יחסית אחיד ניתן להוסיף את המלח

  5. לתת לבצק לתפוח כשעה ולאחר שעה שהבצק הכפיל את עצמו ללוש אותו פעם נוספת ולתת לו לתפוח עוד חצי שעה

  6. לסיום להכין צורות, למרוח בביצה ולפזר שום שום. לאפות בתנור כחצי שעה, תלוי בתנור עד שהחלות מזהיבות.