ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה60 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 60 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר עם וו לישה לערבב את הקמח עם השמרים, להוסיף את הסוכר, בקערה נוספת לערבב את הביצה, שמן והמים ולהוסיף לקמח, ולהמשיך לערבל חמש דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד, לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח, להתפיח שעה, ללוש פעם נוספת, ולהתפיח שוב חצי שעה, לקרוץ כ 16 עיגולים, לשמן מעט את הידיים ולעצב את הכדורים, שיהיו סימטרים וחלקים, להניח על תבנית עם נייר אפיה את הכדורים, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, להתפיח שוב חצי שעה, לאפות בטורבו 180 מעלות כחצי שעה או עד שמזהיבים. לחצות את הלחמנייה, להוסיף המבורגר, חסה, מלפפון חמוץ, עגבנייה ורטבים... בהצלחה מאתי ממן באהבה!!!.
1
בקערת מיקסר עם וו לישה לערבב את הקמח עם השמרים, להוסיף את הסוכר, בקערה נוספת לערבב את הביצה, שמן והמים ולהוסיף לקמח, ולהמשיך לערבל חמש דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד, לקראת סוף הלישה להוסיף את המלח, להתפיח שעה, ללוש פעם נוספת, ולהתפיח שוב חצי שעה, לקרוץ כ 16 עיגולים, לשמן מעט את הידיים ולעצב את הכדורים, שיהיו סימטרים וחלקים, להניח על תבנית עם נייר אפיה את הכדורים, להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, להתפיח שוב חצי שעה, לאפות בטורבו 180 מעלות כחצי שעה או עד שמזהיבים. לחצות את הלחמנייה, להוסיף המבורגר, חסה, מלפפון חמוץ, עגבנייה ורטבים... בהצלחה מאתי ממן באהבה!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים