ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבצק מקדים
-
-
-
-
לערבב ולכסות בניילון נצמד בערך 8 שעות בחוץ. ובמקרר אפשר גם יותר.
-
לאחר מכן
-
4 כוסות וחצי של קמח כוסמין.
-
2 כפיות מלח (תשומת לב זו כפית ולא כף).
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב בצק מקדים המפורט במצרכים ביחד עם הרכיבים שלאחר מכן. .
-
2
ללוש 10 דקות עד לבצק גמיש מאוד..
-
3
להניח בתבנית עד לגובה חצי התבנית..
-
4
להתפיח עד להכפלת נפח..
-
5
לאפות בחום של 200 מעלות כ-40 דקות. .
-
6
הערה: יש לשים כלי עם מים בתנור כדי ליצור אדים. .
-
7
בהצלחה .
1
לערבב בצק מקדים המפורט במצרכים ביחד עם הרכיבים שלאחר מכן. .
2
ללוש 10 דקות עד לבצק גמיש מאוד..
3
להניח בתבנית עד לגובה חצי התבנית..
4
להתפיח עד להכפלת נפח..
5
לאפות בחום של 200 מעלות כ-40 דקות. .
6
הערה: יש לשים כלי עם מים בתנור כדי ליצור אדים. .
7
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים