אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

7,087
צפיות

פיתה זעתר,בצל,פיצה

המתכון של
פיתה זעתר,בצל,פיצה

כל אחד והבחירה שלו

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק מאת אילנית בניזרי ,מדוד בכוס חד פעמי חם
  • 4 כוסות קמח
  • כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • כפית מלח
  • רבע כוס שמן זית
  • כוס ורבע מים
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק : .


  • 2

    במיקסר עם וו לישה נשים את הקמח המנופה,השמרים והסוכר,נערבל דקה ,נוסיף כוס מים נערבל עד שמתגבש,במידה וחסר מים נוסיף לאט לאט בין תוספת של רבע כוס מים או חצי .


  • 3

    נוסיף את המלח והשמן .


  • 4

    נערבל 10 דקות .הבצק יוצא רך כמו קטיפה ! .


  • 5

    נשים את הבצק להתפחה על להכפלת נפח ,בערך חצי שעה עד 40 דקות ! .


  • 6

    נגלגל את הבצק לנקניק,נחלק ל 9-10 כדורים ,נניח שוב לתפיחה לעוד רבע שעה .


  • 7

    נרדד במשטח מקומח כל כדור לצורת פיתה ,נניח על תבנית אפיה מרופד בנייר אפיה ,מנוחה של רבע שעה ,כעת ניקח מזלג נחורר בפיתות בכדי למנוע התפחה נוספת ,נמרח מה שרוצים .


  • 8

    נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה ! .


  • 9

    להכנת רוטב זעתר :.


  • 10

    2 כפות זעתר עם שומשום,שמן זית לאט לאט עד לקבלת מרקם מישחתי ! .


  • 11

    להכנת בצל : .


  • 12

    לפרוס בצל או 2 לרצועות דקות.


  • 13

    לחמם 2 כפות שמן במחבת,לטגן את הבצל עד להזהבה קלה ,נוסיף כפית פפריקה נערבב לפתיחת תבלינים,נוסיף כפית סילאן מלח ופלפל שחור גרוס ,נערבב לעוד 2 דקות נצנן ! במידה ויש נוזלים לסנן !! .


  • 14

    רוטב פיצה :.


  • 15

    ממרח פיצה מוכן גבינה צהובה וזתים וכל מה שאוהבים .


  • 16

    בהצלחהההה אילנית בניזרי .


1

להכנת הבצק : .


2

במיקסר עם וו לישה נשים את הקמח המנופה,השמרים והסוכר,נערבל דקה ,נוסיף כוס מים נערבל עד שמתגבש,במידה וחסר מים נוסיף לאט לאט בין תוספת של רבע כוס מים או חצי .


3

נוסיף את המלח והשמן .


4

נערבל 10 דקות .הבצק יוצא רך כמו קטיפה ! .


5

נשים את הבצק להתפחה על להכפלת נפח ,בערך חצי שעה עד 40 דקות ! .


6

נגלגל את הבצק לנקניק,נחלק ל 9-10 כדורים ,נניח שוב לתפיחה לעוד רבע שעה .


7

נרדד במשטח מקומח כל כדור לצורת פיתה ,נניח על תבנית אפיה מרופד בנייר אפיה ,מנוחה של רבע שעה ,כעת ניקח מזלג נחורר בפיתות בכדי למנוע התפחה נוספת ,נמרח מה שרוצים .


8

נאפה בחום 180 מעלות עד להזהבה ! .


9

להכנת רוטב זעתר :.


10

2 כפות זעתר עם שומשום,שמן זית לאט לאט עד לקבלת מרקם מישחתי ! .


11

להכנת בצל : .


12

לפרוס בצל או 2 לרצועות דקות.


13

לחמם 2 כפות שמן במחבת,לטגן את הבצל עד להזהבה קלה ,נוסיף כפית פפריקה נערבב לפתיחת תבלינים,נוסיף כפית סילאן מלח ופלפל שחור גרוס ,נערבב לעוד 2 דקות נצנן ! במידה ויש נוזלים לסנן !! .


14

רוטב פיצה :.


15

ממרח פיצה מוכן גבינה צהובה וזתים וכל מה שאוהבים .


16

בהצלחהההה אילנית בניזרי .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים