הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבתחתית קערה גדולה מניחים כף מלח.
מעל קילו קמח.מעל 2 כפות שמרים יבשים.
מעל חצי כוס סוכר.
מעל חצי כוס שמן.
מעל 3 כוסות מים פושרים.
לשים היטב היטב את הבצק, הסוד הוא בלישה..
מורחים את פני הבצק והקערה בשמן..
שמים בתוך שקית זבל גדולה ומתפיחים כשעה, שעה ורבע גג..
קולעים חלות..
מורחים ביצה ושומשום..
תפיחה שניה קצרה יותר ולתנור 180 מעלות.