לןגן

חלות לשבת

מאת: לאה לוי, פורסם: 13/09/2018 | 23:31
חלות לשבת

תקציר המתכון: בצק מהמםםם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתחתית קערה גדולה מניחים כף מלח

  2. מעל קילו קמח.מעל 2 כפות שמרים יבשים

  3. מעל חצי כוס סוכר

  4. מעל חצי כוס שמן

  5. מעל 3 כוסות מים פושרים

  6. לשים היטב היטב את הבצק, הסוד הוא בלישה.

  7. מורחים את פני הבצק והקערה בשמן.

  8. שמים בתוך שקית זבל גדולה ומתפיחים כשעה, שעה ורבע גג.

  9. קולעים חלות.

  10. מורחים ביצה ושומשום.

  11. תפיחה שניה קצרה יותר ולתנור 180 מעלות