ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון בסיס לבצק שמרים
-
יש בספר מתכון ייעודי לזה.
-
לציפוי
-
-
-
שמיר קצוץ (אפשר גם תבלין שמיר )
אופן ההכנה
-
1
להכין את בצק השמרים הבסיסי לפי המתכון..
-
2
לחלק את הבצק לכדורים קטנטנים..
-
3
מכל כדור ליצור צורת נקניק, ולקלוע לחמניה קטנה..
-
4
לשים את הלחמניות בתבנית על נייר אפיה..
-
5
לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 250 מעלות למשך 10 דקות..
-
6
להכין את התיבול:.
-
7
רבע כוס שמן זית.
-
8
4 שיני שום כתושות.
-
9
שמיר קצוץ.
-
10
לערבב הכל יחד..
-
11
להוציא את הלחמניות מהתנור, לקרר ממש מעט , ובעודן חמות לצפות בתיבול..
1
להכין את בצק השמרים הבסיסי לפי המתכון..
2
לחלק את הבצק לכדורים קטנטנים..
3
מכל כדור ליצור צורת נקניק, ולקלוע לחמניה קטנה..
4
לשים את הלחמניות בתבנית על נייר אפיה..
5
לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 250 מעלות למשך 10 דקות..
6
להכין את התיבול:.
7
רבע כוס שמן זית.
8
4 שיני שום כתושות.
9
שמיר קצוץ.
10
לערבב הכל יחד..
11
להוציא את הלחמניות מהתנור, לקרר ממש מעט , ובעודן חמות לצפות בתיבול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים