תקציר המתכון: לחמניות שהציפוי שלהן פשוט טעים !
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להכין את בצק השמרים הבסיסי לפי המתכון.
לחלק את הבצק לכדורים קטנטנים.
מכל כדור ליצור צורת נקניק, ולקלוע לחמניה קטנה.
לשים את הלחמניות בתבנית על נייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 250 מעלות למשך 10 דקות.
להכין את התיבול:
רבע כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
שמיר קצוץ
לערבב הכל יחד.
להוציא את הלחמניות מהתנור, לקרר ממש מעט , ובעודן חמות לצפות בתיבול.