בקערה: 490 גרם קמח מנופה, 6 גרם מלח(כפית) , 8 גרם סוכר (כפית יותר מלאה), 10 גרם שמרים (כף שטוחה), 30 מל' שמן זית (קצת פחות מרבע כוס חפ') ו 300 מל' מים פושרים (בערך כוס וחצי של קרטון חפ ) ללוש הכל כמה דקות ולכסות למנוחה של חצי שעה. .
2
לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות. .
3
לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן. .
4
להניח בצלחת ולכסות במגבת לחה..
1
בקערה: 490 גרם קמח מנופה, 6 גרם מלח(כפית) , 8 גרם סוכר (כפית יותר מלאה), 10 גרם שמרים (כף שטוחה), 30 מל' שמן זית (קצת פחות מרבע כוס חפ') ו 300 מל' מים פושרים (בערך כוס וחצי של קרטון חפ ) ללוש הכל כמה דקות ולכסות למנוחה של חצי שעה. .
2
לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות. .
3
לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן. .