לןגן

פיתות ביתיות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 22/07/2018 | 22:55
פיתות ביתיות

תקציר המתכון: פיתות על מחבת קלות להכנה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה: 490 גרם קמח מנופה, 6 גרם מלח(כפית) , 8 גרם סוכר (כפית יותר מלאה), 10 גרם שמרים (כף שטוחה), 30 מל' שמן זית (קצת פחות מרבע כוס חפ') ו 300 מל' מים פושרים (בערך כוס וחצי של קרטון חפ ) ללוש הכל כמה דקות ולכסות למנוחה של חצי שעה.

  2. לקרוץ עיגולים ולרדד לפיתה. להניח על נייר אפייה מקומח ולהתפיח 10 דקות.

  3. לשים במחבת חמה ללא שמן כמה דקות מכל צד עד שמוכן.

  4. להניח בצלחת ולכסות במגבת לחה.