ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק, לפחות 7 דקות,.
-
2
רק לקראת סוף הלישה נוסיף את המלח ..
-
3
נתפיח כשעה ,.
-
4
נחלק לעיגולים,.
-
5
כל עיגול נרדד ונגלגל לנקניק..
-
6
נעשה צורה של בייגלה או 8 .
-
7
או של לחמניה עגולה ,.
-
8
נכסה ונתפיח על התבנית עוד כחצי שעה ..
-
9
נמרח ביצה טרופה על הבייגלה ,.
-
10
נפזר שומשום / גרעיני דלעת ,.
-
11
נאפה בחום של 170 בערך 20 עד 30 דקות ..
-
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק, לפחות 7 דקות,.
2
רק לקראת סוף הלישה נוסיף את המלח ..
3
נתפיח כשעה ,.
4
נחלק לעיגולים,.
5
כל עיגול נרדד ונגלגל לנקניק..
6
נעשה צורה של בייגלה או 8 .
7
או של לחמניה עגולה ,.
8
נכסה ונתפיח על התבנית עוד כחצי שעה ..
9
נמרח ביצה טרופה על הבייגלה ,.
10
נפזר שומשום / גרעיני דלעת ,.
11
נאפה בחום של 170 בערך 20 עד 30 דקות ..
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים