קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק, לפחות 7 דקות,
רק לקראת סוף הלישה נוסיף את המלח .
נתפיח כשעה ,
נחלק לעיגולים,
כל עיגול נרדד ונגלגל לנקניק.
נעשה צורה של בייגלה או 8
או של לחמניה עגולה ,
נכסה ונתפיח על התבנית עוד כחצי שעה .
נמרח ביצה טרופה על הבייגלה ,
נפזר שומשום / גרעיני דלעת ,
נאפה בחום של 170 בערך 20 עד 30 דקות .
בתאבון ובהצלחה 🌹