הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן הכנה:.
לערבב את כל החומרים במיקסר למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק נעים ללישה.
מומלץ ללוש מעט עם הידיים.
להניח בקערה לתפיחה של שעה.
להוציא אוויר לתת תפיחה של עוד חצי שעה בערך.
לחלק לכדורים כדאי במשקל 125 ג' כל אחד.
להניח למנוחה רבע שעה בערך מכוסים.
לקחת כל כדור לפתוח אותו עם האצבעות לעיגול ולרדד עם מערוך מעט שיהיה דק אך לא דק מידי לסובב ולהפוך בכדי שיצא עיגול יפה ואחיד.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות אפשר לאפות ישר על אבן או על תבנית חמה עם נייר אפייה.
להכניס את הפיתות לתנור כדאי 2-3 בכל פעם זה קורה די מהר אז כדאי להשגיח טוב .
הפיתה מתנפחת ומקבלת טיפה צבע הופכים את הפיתה עד שמקבלת שוב טיפה צבע מוציאים מקרירים וזוללים.