הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר .
ולשים לבצק אחיד ונוח לעבודה .
אופציות .
אפשר להחליף כמחצית מהקמח הלבן לקמחים אחרים .
כמו קמח מלא 50 אחוז מהכמות.
קמח שיפון 30 אחוז .
אפשר להוסיף גרעינים שונים ואגוזים , .
בצל מטוגן , שום , זיתים , עגבניות מיובשות .
וכל מה שאוהבים .
וכן להחליף את הטעם של הבצק בשמנים אחרים .
כשמן אגוזים ללחם אגוזים .
שמן סומסום שדומיננטי מאוד ונפלא וכו .
אחרי הלישה מתפיחים את הבצק כ45 דקות .
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות .
יוצרים עיגולים ומתפיחים שוב .
יוצרים מכל עיגול צורה .
קשר.
עגול ,ארוך ,צמה,פרח וכו .
מורחים ביצה ומפזרים מעל .
מלח גס , פרג , סומסום , בצל מטוגן .
מתפיחים שוב על מגש האפיה.
אופים כ20 דקות על חום של 180 מעלות .
בתאבון .