לןגן

לחמניות

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 19:36
לחמניות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

בצק

למריחה

תוספות לבחירה

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר

  2. ולשים לבצק אחיד ונוח לעבודה

  3. אופציות

  4. אפשר להחליף כמחצית מהקמח הלבן לקמחים אחרים

  5. כמו קמח מלא 50 אחוז מהכמות

  6. קמח שיפון 30 אחוז

  7. אפשר להוסיף גרעינים שונים ואגוזים ,

  8. בצל מטוגן , שום , זיתים , עגבניות מיובשות

  9. וכל מה שאוהבים

  10. וכן להחליף את הטעם של הבצק בשמנים אחרים

  11. כשמן אגוזים ללחם אגוזים

  12. שמן סומסום שדומיננטי מאוד ונפלא וכו

  13. אחרי הלישה מתפיחים את הבצק כ45 דקות

  14. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות

  15. יוצרים עיגולים ומתפיחים שוב

  16. יוצרים מכל עיגול צורה

  17. קשר

  18. עגול ,ארוך ,צמה,פרח וכו

  19. מורחים ביצה ומפזרים מעל

  20. מלח גס , פרג , סומסום , בצל מטוגן

  21. מתפיחים שוב על מגש האפיה

  22. אופים כ20 דקות על חום של 180 מעלות

  23. בתאבון