ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
חופן שלא נמדד בגרמים של צנוברים
אופן ההכנה
-
1
לערבב הכל למעט מלח השמן המחמצת והצנוברים.
-
2
לתת אוטוליזה של שעה וחצי.
-
3
להוסיף את המחמצת וללוש ביד היטיב .
-
4
מנוחה 20 דק .
-
5
להוסיף את המלח שערבבתם עם מעט מים כף ולהמשיך ללוש בצביטות עד להטמעה מוחלטת שלא מרגישים את הגרגירים.
-
6
להוסיף את השמן וללוש לבצק חלק.
-
7
משך הלישה בערך עשר דקות ביד.
-
8
לתת מנוחה חצי שעה .
-
9
להוסיף צנוברים בקיפול .
-
10
מנוחה נוספת של חצי שעה וקיפול שבשבת נוסף.
-
11
לקפל שוב לאחר חצי שעה נוספת.
-
12
להכניס למקרר למספר שעות.
-
13
לחלק ל2 מנוחה על השיש 35 דקות.
-
14
עיצוב סופי בסלסלה שעה וחצי.
-
15
אפייה בסיר יציקה.
-
16
500 פרנהייט עשר דקות.
-
17
475 פרנהייט 20 דק.
-
18
ללא מכסה על 450 רבע שעה.
1
לערבב הכל למעט מלח השמן המחמצת והצנוברים.
2
לתת אוטוליזה של שעה וחצי.
3
להוסיף את המחמצת וללוש ביד היטיב .
4
מנוחה 20 דק .
5
להוסיף את המלח שערבבתם עם מעט מים כף ולהמשיך ללוש בצביטות עד להטמעה מוחלטת שלא מרגישים את הגרגירים.
6
להוסיף את השמן וללוש לבצק חלק.
7
משך הלישה בערך עשר דקות ביד.
8
לתת מנוחה חצי שעה .
9
להוסיף צנוברים בקיפול .
10
מנוחה נוספת של חצי שעה וקיפול שבשבת נוסף.
11
לקפל שוב לאחר חצי שעה נוספת.
12
להכניס למקרר למספר שעות.
13
לחלק ל2 מנוחה על השיש 35 דקות.
14
עיצוב סופי בסלסלה שעה וחצי.
15
אפייה בסיר יציקה.
16
500 פרנהייט עשר דקות.
17
475 פרנהייט 20 דק.
18
ללא מכסה על 450 רבע שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים