אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

651
צפיות

ביגלה עם בצל ותבלינים

המתכון של
ביגלה עם בצל ותבלינים

מתכון פרטי ... להגשה עם חמאה , עם שמנת ,גבינות קשות ... יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח
  • 1 שימרית או 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח שטוחה
  • 1 כוס מים חמימים +
  • סיר עם מים + כף מלח שטוחה
  • ביצה למריחה
  • אופציות לטעמכם
  • בצל מטוגן - בצל קצוץ +מעט שמן לטיגון מלח
  • סומסום
  • מלח גס
  • גרעיני חמניות דלעת
  • פרג
  • שום
  • זיתים
  • עגבניות מיובשות
  • קצח
  • זעתר
  • שום שמיר ובצל מטוגנים . מלח פלפל , כורכום
  • בזיליקום
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי הבצק במקסר .


  • 2

    לבצק נוח לעבודה .


  • 3

    משלבים פנימה את הטעמים שבחרנו .


  • 4

    כמו בצל מטוגן / זיתים וכו .


  • 5

    מתפיחים את הבצק כשעה מכוסה בניילון .


  • 6

    יוצרים צורת בייגלה , עיגולים וחור באמצע .


  • 7

    מניחים להתפחה נוספת על נייר אפיה .


  • 8

    אפשר להכין נייר אפיה אישי לכל בייגלה .


  • 9

    מחממים תנור אפיה ל180 מעלות .


  • 10

    מרתיחים סיר עם מים עם כף מלח .


  • 11

    מבשלים לדקה אחת את הבייגלה במים הרותחים .


  • 12

    אפשר להניח את הנייר האפיה עם הביגלה ישירות בסיר [.


  • 13

    ומשחררים את הנייר הופכים ומוציאים .


  • 14

    מנחים את כל הבייגלה המבושלים קלות , בתבנית אפיה עם נייר אפיה .


  • 15

    מורחים ביצה ואופים כרבע שעה .


  • 16

    הופכים את הבייגלה ומורחים שוב ביצה ותוספות מעל .


  • 17

    כ- סומסום , בצל מטוגן , מלח גס . זעתר וכל מה שאוהבים .


  • 18

    אופים שוב למספר דקות .


  • 19

    בתאבון ...


  • 20

    בהצלחה .


1

מערבבים את כל חומרי הבצק במקסר .


2

לבצק נוח לעבודה .


3

משלבים פנימה את הטעמים שבחרנו .


4

כמו בצל מטוגן / זיתים וכו .


5

מתפיחים את הבצק כשעה מכוסה בניילון .


6

יוצרים צורת בייגלה , עיגולים וחור באמצע .


7

מניחים להתפחה נוספת על נייר אפיה .


8

אפשר להכין נייר אפיה אישי לכל בייגלה .


9

מחממים תנור אפיה ל180 מעלות .


10

מרתיחים סיר עם מים עם כף מלח .


11

מבשלים לדקה אחת את הבייגלה במים הרותחים .


12

אפשר להניח את הנייר האפיה עם הביגלה ישירות בסיר [.


13

ומשחררים את הנייר הופכים ומוציאים .


14

מנחים את כל הבייגלה המבושלים קלות , בתבנית אפיה עם נייר אפיה .


15

מורחים ביצה ואופים כרבע שעה .


16

הופכים את הבייגלה ומורחים שוב ביצה ותוספות מעל .


17

כ- סומסום , בצל מטוגן , מלח גס . זעתר וכל מה שאוהבים .


18

אופים שוב למספר דקות .


19

בתאבון ...


20

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים