שמים את כל מרכיבי הבצק בקערה (שמים לב שהשמרים לא יפגעו במלח, זה עלול לפגום בתפיחה), לשים היטב לבצק רך ומעט דביק. מניחים בצד מכוסה לתפיחה למשך כחצי שעה..
2
בידיים משומנות לוקחים כאגרוף מן הבצק ומשטיחים לפוקצ'ות עם כפות הידיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. כך מניחים את כל הפוקצ'ות בתבנית..
3
מערבבים יחד בקערה את העגבניות המגורדות, הכוסברה עם כ-3 כפות שמן זית והתבלינים..
4
מורחים מעט שמן זית מעל לכל פיתה, ומורחים מהרוטב עגבניות על כל פוקצ'ה. מפזרים מעל בצל וזיתים..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות..
6
מוציאים אוכלים ונהנים. בתיאבון!!! מלילך:).
1
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערה (שמים לב שהשמרים לא יפגעו במלח, זה עלול לפגום בתפיחה), לשים היטב לבצק רך ומעט דביק. מניחים בצד מכוסה לתפיחה למשך כחצי שעה..
2
בידיים משומנות לוקחים כאגרוף מן הבצק ומשטיחים לפוקצ'ות עם כפות הידיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. כך מניחים את כל הפוקצ'ות בתבנית..
3
מערבבים יחד בקערה את העגבניות המגורדות, הכוסברה עם כ-3 כפות שמן זית והתבלינים..
4
מורחים מעט שמן זית מעל לכל פיתה, ומורחים מהרוטב עגבניות על כל פוקצ'ה. מפזרים מעל בצל וזיתים..
5
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות..