ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו קמח מנופה (מומלץ קמח לחם )
-
-
-
-
-
-
מתחילים עם 500 מ״ל מים וראו לפי הסבר המתכון את עניין המים בזמן הלישה
אופן ההכנה
-
1
בקערת המיקסר שמים את .
-
2
קילו קמח .
-
3
2 כפות שמרים יבשים .
-
4
כף סוכר מערבבים כמה סיבובים .
-
5
מוסיפים את הזיתים הקצוצים .
-
6
מתחילים עם המים לאט לאט בהדרגה ואז מוסיפים .
-
7
חצי כוס שמן ממשיכים עם הלישה במיקסר ורואים אם חסר מים מוסיפים לאט לאט.
-
8
מוסיפים כף מלח שטוחה .
-
9
ממשיכים ללוש עד שמגיעים לבצק רך ודביק 10 דקות לישה .
-
10
תפיחה שעתיים מורידים אויר לעוד חצי שעה .
-
11
עושים צורה בתבנית מתפיחים עוד 30 דקות .
-
12
מורחים ביצה וכף חומץ כף מים .
-
13
מחממים תנור 220 מעלות רבע שעה ראשונה עם תבנית מים בתנור .
-
14
אחרי רבע שעה מורידים חום תנור 200 מעלות לעוד 20 דקות .
-
15
שימו לב על אחת והתנור שלה .
-
16
בהצלחה.
1
בקערת המיקסר שמים את .
2
קילו קמח .
3
2 כפות שמרים יבשים .
4
כף סוכר מערבבים כמה סיבובים .
5
מוסיפים את הזיתים הקצוצים .
6
מתחילים עם המים לאט לאט בהדרגה ואז מוסיפים .
7
חצי כוס שמן ממשיכים עם הלישה במיקסר ורואים אם חסר מים מוסיפים לאט לאט.
8
מוסיפים כף מלח שטוחה .
9
ממשיכים ללוש עד שמגיעים לבצק רך ודביק 10 דקות לישה .
10
תפיחה שעתיים מורידים אויר לעוד חצי שעה .
11
עושים צורה בתבנית מתפיחים עוד 30 דקות .
12
מורחים ביצה וכף חומץ כף מים .
13
מחממים תנור 220 מעלות רבע שעה ראשונה עם תבנית מים בתנור .
14
אחרי רבע שעה מורידים חום תנור 200 מעלות לעוד 20 דקות .
15
שימו לב על אחת והתנור שלה .
16
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים