אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

665
צפיות

לחם זיתים

המתכון של
לחם זיתים

אם תדעו להבין את עניין הלישה תתמכרו ותכינו לחם רק בבית 😍

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה (מומלץ קמח לחם )
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • כף מלח
  • חצי כוס שמן
  • 150 גרם זיתים קצוצים
  • מתחילים עם 500 מ״ל מים וראו לפי הסבר המתכון את עניין המים בזמן הלישה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסר שמים את .


  • 2

    קילו קמח .


  • 3

    2 כפות שמרים יבשים .


  • 4

    כף סוכר מערבבים כמה סיבובים .


  • 5

    מוסיפים את הזיתים הקצוצים .


  • 6

    מתחילים עם המים לאט לאט בהדרגה ואז מוסיפים .


  • 7

    חצי כוס שמן ממשיכים עם הלישה במיקסר ורואים אם חסר מים מוסיפים לאט לאט.


  • 8

    מוסיפים כף מלח שטוחה .


  • 9

    ממשיכים ללוש עד שמגיעים לבצק רך ודביק 10 דקות לישה .


  • 10

    תפיחה שעתיים מורידים אויר לעוד חצי שעה .


  • 11

    עושים צורה בתבנית מתפיחים עוד 30 דקות .


  • 12

    מורחים ביצה וכף חומץ כף מים .


  • 13

    מחממים תנור 220 מעלות רבע שעה ראשונה עם תבנית מים בתנור .


  • 14

    אחרי רבע שעה מורידים חום תנור 200 מעלות לעוד 20 דקות .


  • 15

    שימו לב על אחת והתנור שלה .


  • 16

    בהצלחה.


1

בקערת המיקסר שמים את .


2

קילו קמח .


3

2 כפות שמרים יבשים .


4

כף סוכר מערבבים כמה סיבובים .


5

מוסיפים את הזיתים הקצוצים .


6

מתחילים עם המים לאט לאט בהדרגה ואז מוסיפים .


7

חצי כוס שמן ממשיכים עם הלישה במיקסר ורואים אם חסר מים מוסיפים לאט לאט.


8

מוסיפים כף מלח שטוחה .


9

ממשיכים ללוש עד שמגיעים לבצק רך ודביק 10 דקות לישה .


10

תפיחה שעתיים מורידים אויר לעוד חצי שעה .


11

עושים צורה בתבנית מתפיחים עוד 30 דקות .


12

מורחים ביצה וכף חומץ כף מים .


13

מחממים תנור 220 מעלות רבע שעה ראשונה עם תבנית מים בתנור .


14

אחרי רבע שעה מורידים חום תנור 200 מעלות לעוד 20 דקות .


15

שימו לב על אחת והתנור שלה .


16

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים