לןגן

לחם זיתים

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 25/02/2017 | 11:44
לחם זיתים

תקציר המתכון: אם תדעו להבין את עניין הלישה תתמכרו ותכינו לחם רק בבית 😍

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר שמים את

  2. קילו קמח

  3. 2 כפות שמרים יבשים

  4. כף סוכר מערבבים כמה סיבובים

  5. מוסיפים את הזיתים הקצוצים

  6. מתחילים עם המים לאט לאט בהדרגה ואז מוסיפים

  7. חצי כוס שמן ממשיכים עם הלישה במיקסר ורואים אם חסר מים מוסיפים לאט לאט

  8. מוסיפים כף מלח שטוחה

  9. ממשיכים ללוש עד שמגיעים לבצק רך ודביק 10 דקות לישה

  10. תפיחה שעתיים מורידים אויר לעוד חצי שעה

  11. עושים צורה בתבנית מתפיחים עוד 30 דקות

  12. מורחים ביצה וכף חומץ כף מים

  13. מחממים תנור 220 מעלות רבע שעה ראשונה עם תבנית מים בתנור

  14. אחרי רבע שעה מורידים חום תנור 200 מעלות לעוד 20 דקות

  15. שימו לב על אחת והתנור שלה

  16. בהצלחה