אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

11,002
צפיות

פיתות תימניות

המתכון של
פיתות תימניות

פיתות חמות ומטריפות!

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו קמח
  • כפית מלח
  • כף שמרים
  • 2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים, מוספים שמרים, מים פושרים בהדרגה..


  • 2

    הבצק צריך להיות לח..


  • 3

    לשים היטב עם ידיים רטובות ונותנים לבצק לנוח למשך שעה..


  • 4

    לאחר שעה קורצים מהבצק עם ידיים רטובות חתיכה משטחים על היד ומניחים בגריל חשמלי ומכסים..


  • 5

    בודקים כל כמה דקות שהפיתה לא תישרף..


  • 6

    *מומלץ לאכול ישר מהגריל. .


1

שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים, מוספים שמרים, מים פושרים בהדרגה..


2

הבצק צריך להיות לח..


3

לשים היטב עם ידיים רטובות ונותנים לבצק לנוח למשך שעה..


4

לאחר שעה קורצים מהבצק עם ידיים רטובות חתיכה משטחים על היד ומניחים בגריל חשמלי ומכסים..


5

בודקים כל כמה דקות שהפיתה לא תישרף..


6

*מומלץ לאכול ישר מהגריל. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים