לןגן

פיתות תימניות

מאת: נירית נפתלי, פורסם: 07/11/2016 | 15:37
פיתות תימניות

תקציר המתכון: פיתות חמות ומטריפות!

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים, מוספים שמרים, מים פושרים בהדרגה.

  2. הבצק צריך להיות לח.

  3. לשים היטב עם ידיים רטובות ונותנים לבצק לנוח למשך שעה.

  4. לאחר שעה קורצים מהבצק עם ידיים רטובות חתיכה משטחים על היד ומניחים בגריל חשמלי ומכסים.

  5. בודקים כל כמה דקות שהפיתה לא תישרף.

  6. *מומלץ לאכול ישר מהגריל.