תקציר המתכון: פוטטוס שכל אחד יאהב באחריות.
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר.
לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים.
מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות.
בתיאבון(: