אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

279
צפיות

דלעת יפנית בתנור

המתכון של
דלעת יפנית בתנור

קל קל וטעים טעים

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דלעת יפנית קטנה
  • מלח
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לחלק ל-2 לנקות גרעינים וסיבים לא לקלף.


  • 2

    לחתוך לפלחים.


  • 3

    להניח על ניר אפיה משומן ובתבנית.


  • 4

    לפזר מעט מלח דק. לפזר שמן זית.


  • 5

    200 מעלות בתנור 25 דקות אפיה.


1

לחלק ל-2 לנקות גרעינים וסיבים לא לקלף.


2

לחתוך לפלחים.


3

להניח על ניר אפיה משומן ובתבנית.


4

לפזר מעט מלח דק. לפזר שמן זית.


5

200 מעלות בתנור 25 דקות אפיה.


דלעת יפנית
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים