ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3/ 4 כרובית שהושרתה במים רותחים וסוננו
-
-
-
את הכרובית לפתוח לפרחים. אם יש פרח גדול לחצות ל2
-
לשים את הרוטב וקצת מלח לערבב טוב
אופן ההכנה
-
0
לסדר אותם בתבנית.
-
1
על דף אפיה.
-
2
200 מעלות.
-
3
15/20 דקות.
0
לסדר אותם בתבנית.
1
על דף אפיה.
2
200 מעלות.
3
15/20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים